Διαμονή στη Μύκονο

Μύκονος και Δήλος  ….δίπλα δίπλα. με διαφορά πολιτισμικής φάσης …στο παρόν δοξάζεται η πρώτη…τη δόξα του παρελθόντος συμβολίζει η Δήλος.

Ίσως περιττεύει η αναφορά στο παρόν την Μυκόνου, γιατί είναι ξακουστή .Και όμως η Μύκονος έχει και αυτή ένδοξο παρελθόν. Δεν ήταν μόνο “σκάλα” για την Δήλο.

Διαχρονικά ο λαός της, οι εκάστοτε ένοικοί της έχουν να επιδείξουν αξιόλογα δημιουργήματα. Προϊστορικός  οικισμός, θολωτός μυκηναϊκός τάφος, απομεινάρια της αρχαϊκής, κλασικής και ελληνιστικής αρχαιότητας, μεσαιωνικές εκκλησίες και μοναστήρια είναι οι αψευδείς μάρτυρες αυτής της διαχρονικής δόξας που φθάνει μέχρι σήμερα.

Μοναδικό ανάγλυφο, μοναδικές παραλίες, δημιουργικοί και προκομένοι άνθρωποι.

Τίποτε δεν είναι τυχαίο!

Διευκόλυνση της διαμονής

Πολλά καταστήματα και ξενοδοχεία του νησιού συμβάλουν στην αθλητική διοργάνωση.Τα ξενοδοχεία που διαθέτουν δωμάτια σε προνομιακή τιμή για τις διανυκτερεύσεις σας στο νησί βρίσκονται στην σελίδα μας στο facebook( εδώ). Για την διατροφή σας μπορείτε να προμηθευτείτε την ειδική κάρτα από τα δύο σημεία εγγραφής(Εκπαιδευτήρια Σύγχρονη Παιδεία και Δημαρχείο). Έχετε από 15% έως 20% έκπτωση σε συγκεκριμένα καταστήματα. .Τα καταστήματα βρίσκονται εδώ.